Kok

Kasteel Maurick Stagiaire Zelfstandig Werkend Kok

Taken zijn onder andere: •Verzorgen van de mise en place m.b.t. de diverse gerechten •Bereiden van de diverse gerechten •Bijdragen aan de kwaliteit en optimalisatie van de gerechten •Opmaken en presenteren van de diverse gerechten

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij verwachten van jou, dat je: - opleiding diploma Zelfstandig Werkend Kok niveau 3 volgt - minimaal 1 jaar ervaring hebt in een gerenommeerd restaurant - passie en ambitie hebt met jouw vak - gevoel voor ambacht hebt - wil blijven ontwikkelen - flexibel inzetbaar bent - gastvrijheid uitstraalt

Wat biedt het bedrijf?

Waarderend leidinggeven, erkenning, een ontzettende speciale werkplek en een werksfeer met een fijn familiegevoel is wat je kunt verwachten wanneer je onderdeel bent van het Kasteel Maurick team. Wij bieden jou naast een leuk salaris, goede reiskostenvergoeding, workshops en mogelijkheden om jezelf verder te ontplooien. Je komt terecht in een jong en gedreven team die leergierig en altijd gepassioneerd is. We hebben 1x per jaar een 2-daags uitje met het hele team en uiteraard mag de legendarische nieuwjaarsborrel niet ontbreken in dit rijtje.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder