Office & Management Support Specialist

My Morning Office stagiaire - alle weekenden en schoolvakanties vrij - Hier wil je bij zijn!

Coffee Content is een jonge organisatie. Haar werkzaamheden zijn vooral gericht op online marketing en het online positioneren van klanten. Hierbij komt veel communicatie met klanten bij kijken. Dit willen we graag op een zo effectief mogelijke manier inrichten, om er zo voor te zorgen dat we beter inzicht hebben in onze klanten en onze medewerkers. Als office stagiaire zijn we benieuwd naar jouw inzichten binnen dit perspectief en het proces op een effectievere manier in te richten. Ook ben je een spin in het web van de dag tot dag werkzaamheden. Je bent de schakel in het team die de verschillende afdelingen met elkaar verbind en zorgt er ook voor dat er strategiesessies worden gepland en deadlines nog up-to-date zijn, etc.

Naar wie zijn wij op zoek?

Binnen Coffee Content is een stagiair niet zomaar een stagiair. Je draait mee in de organisatie en dat is volgens ons erg belangrijk. Daar mag ook wel eens bij stil gestaan worden. We dagen je uit om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt daarom veel verantwoordelijkheid. Dat geeft ook echt het gevoel dat je bij de organisatie hoort. Zo krijg je in de eerste weken al ownership in projecten.

Wat biedt het bedrijf?

Gezien de groei van Coffee Content breiden nu op maandelijkse basis ons team uit. Wie weet is er dadelijk ook nog wel een plek voor jou in ons vaste team. Ook hebben we maandelijks leuke uitjes, denk aan thema lunch, leuke borrels, etc. Iedere dag word er lunch verzorgt en op vrijdag stoppen we om 4 uur. Dat klinkt lekker toch? Hebben we je al vertelt over onze openingstijden? Nog niet... Deze wil je horen: Je bent altijd in het weekend vrij en onze werktijden zijn van 9-17 uur. Dus je hebt nog voldoende tijd om je bijbaan aan te houden tijdens je stage of nog een sport te beoefenen. Ons team is hecht en zijn alleen maar jonge mensen van 16 tot 27 jaar. Kom jij dit fantastische kantoor versterken?

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Voert office & management support uit
  • P3-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P3-K1-W2 Ondersteunt bij ontwikkelen van corporate information
  • P3-K1-W3 Handelt administratieve en financiële zaken af
  • P3-K1-W4 Organiseert interne bijeenkomsten

lees verder