Restaurant CouCou CouCou x leidinggevende bediening
Als leerling leidinggevende bediening bij CouCou ben je onderdeel van het kloppend hart van ons restaurant en bar. Jij bent medeverantwoordelijk voor alles wat zich afspeelt achter onze bars en in het restaurant. Je werkt in een jong dynamisch team samen met je collega’s in de fijnste vibe en met de mooiste producten met maar één doel; onze gast in welke samenstelling dan ook de beste avond en beleving bezorgen. Iedere avond opnieuw maak je mede daardoor de avond van onze gasten compleet. Door ons dynamische karakter heb je veel doorgroeimogelijkheden.
Naar wie zijn wij op zoek?
• Zelfstandigheid • De wil om te leren • Communicatief goed onderlegd • Flexibiliteit • Teamspirit • Drive • Verantwoordlijkheid
Wat biedt het bedrijf?
‘Avec toi, je suis moi’ is ons motto en vertelt hoe onze tot in de puntjes verzorgde gastvrijheid samen met onze gasten de CouCou beleving maken; een onvergetelijke avond vol pure smaken en een beetje glamour. Wij zorgen ervoor dat jij kunt stralen in een horecaonderneming pur sang, met fijne collega’s en een oprechte teamspirit. Als jouw horecahart hier sneller van gaat kloppen, dan ben jij meer dan welkom!
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan