Zelfstandig werkend kok

Restaurant de Goudreinet

In ons restaurant krijg je de mogelijkheid om allerlei facetten van het vak te leren. De werkzaamheden zullen bestaan uit o.a. het voorbereiden en meegeven van onze à la carte gerechten en daarnaast ook het voorbereiden, maken en meegeven van buffetten en live cooking buffetten. Uiteraard horen workshops en bezoeken van leveranciers er ook bij ! De geschikte kandidaat is een gedreven en leergierig persoon met een passie voor eten en drinken. Wij bieden een jaarcontract in een prettige werkomgeving, salaris conform CAO. Ben je die gedreven kok met passie voor het vak?

Naar wie zijn wij op zoek?

Afhankelijk van de student/opleiding

Wat biedt het bedrijf?

Gezellige stageplaats waar je veel praktijkervaring op kan doen Wellicht doorgroeimogelijkheden

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder