Kok

Lunch en Dinercafe Broeders Enthousiaste en leergierige horecamedewerker gezocht

We kijken eerst naar de ervaring die de student/werknemer al heeft. We zorgen dat iemand inzicht krijgt in de dagelijkse gang van zaken in een horecabedrijf dat 7 dagen per week open is gedurende de hele dag.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een gestructureerde werkomgeving waarbij je door vakmensen begeleid wordt. Als je laat zien dat je verder wilt komen binnen de horeca of binnen ons bedrijf, kun je redelijk snel extra verantwoordelijkheden krijgen en zoveel mogelijk zelfstandig meedraaien binnen ons team!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder