Zelfstandig werkend kok

Bistro In den Koning Leer in een kleinschalig groeiend bedrijf

In deze kleinschalige bistro is er veel tijd en ruimte voor begeleiding en leerdoelen. De leerling heeft tijd genoeg zich hier te ontwikkelen en er is veel aandacht voor het gehele leertraject. Tevens wordt de leerling meegenomen in het dagelijks reilen en zeilen van een horecazaak. Gezien het een klein restaurant is, wordt er kort op de bal gespeeld en hierdoor ontdekt de leerling niet alleen wat koken is qua techniek maar ook qua management.

Naar wie zijn wij op zoek?

Uiteraard verwachten we een enthousiast persoon (m/v) die zich inzet, goede persoonlijke verzorging heeft en graag op tijd is. Iemand met ambitie die graag gasten in de watten legt, een tikkeltje humor is ook welkom

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een familiaire werkomgeving waar iedereen welkom is, indien de inzet er is. Verwacht persoonlijke benadering, we nemen je mee in onze wereld van restaurant runnen en je bent absoluut geen nummertje.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder