Kok

Bistro de Umbelder Kok

In de ochtend: Leveranciers ontvangen en de nieuwe producten controleren en opruimen. Voorbereiden van de lunch en het diner. Zoals sla wassen, groenten snijden, pasta afkoken, desserts maken, vis en vlees voorbereiden. Vanaf 11.00 uur lunchgerechten maken en doorgeven. 15.30 pauze. In de avond: Vanaf 17.00 uur, voorgerechten, hoofdgerechten en desserts bereiden, bestellingen maken voor de volgende dag.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij houden van mensen die zelf initiatief tonen, doorzetten en meedenken.

Wat biedt het bedrijf?

Werkend leren in een leuk en gezellig team.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder