Beachclub Leukermeer
Een kok bereidt het eten en verricht de hiervoor voorbereidende en afrondende werkzaamheden uit in de keuken. In deze functie plan je dagelijkse werkzaamheden in, bereid je gerechten en werk je deze af voordat deze worden uitgeserveerd. Hierbij houd je rekening met wensen en verwachtingen van de gasten. Als kok zorg je ervoor dat je werkomgeving schoon en netjes is, zodat bereidingen hygiƫnisch worden uitgevoerd. Naast het bereiden van eten behoren het uitvoeren van werkzaamheden rondom voorraadbeheer ook tot je werkzaamheden.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
lees verder