Catering Lokaal B.V./ locatie Fort Altena Kok in opleiding gezocht ( Bol of BBL) ( periode in overleg) Te Werkendam
Als kok werk je mee in een van onze twee keukens. of je werkt in onze Brasserie en maakt daar lunchgerechten voor onze gasten, of je ondersteunt de collega kok met het maken van de lunch voor grotere groepen. Ook zul je kennis maken met het maken van mise en place werkzaamheden. Onze chef staat klaar om jou iets te leren.
Naar wie zijn wij op zoek?
Heb jij de wil om iets te leren? ben je gemotiveerd en heb je een positieve werkhouding? dan pas jij prima in ons team.
Wat biedt het bedrijf?
Je kan hier echt als kok echt de basisvaardigheden leren, we zijn een sociaal sterk organisatie. We werken meer overdag dan de avonden, dus zo hou je ook nog wat vrije tijd over om leuke dingen te doen. Jij bepaald wat je leert, is de basis goed genoeg? dan is dat prima. Ben je gretig? dan zijn wij bereid je volledig de ruimte te geven. Denk dan aan een bezoek aan leveranciers, ontwikkelen van de nieuwe menukaart. Kijk op onze site voor meer info www.fortaltena.nl Periode in overleg
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring