Kok

West aan Zee B.V. Werken op het mooiste eiland van Nederland? Kom op Terschelling je horizon verbreden!

De kapitein van de keuken en tevens een goede collega die het team compleet maakt, een leider die met passie en efficiëntie de motor van dit nieuwe strandrestaurant een gezicht kan geven. Georganiseerd werken, met geduld kan overleggen en delegeren zijn net zo belangrijk als open staan voor verbeterpunten en niet bang is voor grote drukke pieken. Kortom: van een Chef verwachten wij voldoende relevante werkervaring met referentie, aantoonbare vak- en productkennis, stressbestendigheid en goede communicatieve vaardigheden. Extra handig is het om in het bezit te zijn van Sociale Hygiëne, Leermeester, BHV/EHBO en rijbewijs B. Ook het behalen van nieuwe papieren om zichzelf verder te ontwikkelen is mogelijk.

Naar wie zijn wij op zoek?

De kapitein van de keuken en tevens een goede collega die het team compleet maakt, een leider die met passie en efficiëntie de motor van dit nieuwe strandrestaurant een gezicht kan geven. Georganiseerd werken, met geduld kan overleggen en delegeren zijn net zo belangrijk als open staan voor verbeterpunten en niet bang is voor grote drukke pieken. Kortom: van een Chef verwachten wij voldoende relevante werkervaring met referentie, aantoonbare vak- en productkennis, stressbestendigheid en goede communicatieve vaardigheden. Extra handig is het om in het bezit te zijn van Sociale Hygiëne, Leermeester, BHV/EHBO en rijbewijs B. Ook het behalen van nieuwe papieren om zichzelf verder te ontwikkelen is mogelijk.

Wat biedt het bedrijf?

De kapitein van de keuken en tevens een goede collega die het team compleet maakt, een leider die met passie en efficiëntie de motor van dit nieuwe strandrestaurant een gezicht kan geven. Georganiseerd werken, met geduld kan overleggen en delegeren zijn net zo belangrijk als open staan voor verbeterpunten en niet bang is voor grote drukke pieken. Kortom: van een Chef verwachten wij voldoende relevante werkervaring met referentie, aantoonbare vak- en productkennis, stressbestendigheid en goede communicatieve vaardigheden. Extra handig is het om in het bezit te zijn van Sociale Hygiëne, Leermeester, BHV/EHBO en rijbewijs B. Ook het behalen van nieuwe papieren om zichzelf verder te ontwikkelen is mogelijk.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder