Kok

Westcord Hotel Schylge B.V. Stage/leerplaats in de keuken

Het à la carte restaurant “Op West” is gevestigd in WestCord Hotel Schylge. In de nautisch gezellige ambiance van het restaurant worden seizoensgebonden gerechten geserveerd waarin bij voorkeur lokale producten verwerkt zijn. De chef geeft jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot een veelzijdig kok. Tijdens deze stage leer jij alle aspecten van het vak zoals het bereiden van gerechten. Wij kijken er naar uit om jou te verwelkomen in ons team!

Naar wie zijn wij op zoek?

• Enthousiasme en leergierigheid • Je volgt een relevante opleiding • Je stage duurt minimaal 20 weken

Wat biedt het bedrijf?

• Als stagiair krijg je bij ons de kans om waardevolle ervaring op te doen en je vaardigheden verder te ontwikkelen. Wij hechten veel waarde aan het opleiden van studenten. Bij wederzijdse tevredenheid, zullen we bespreken welke mogelijkheden er zijn om na je stage bij ons te blijven werken. • Stagevergoeding • Interne kost en inwoning • Je bootkaart wordt vergoed • Een mooie werkgever op jouw cv • Professionele begeleiding • Flexibiliteit • Voor €30,- per kamer per nacht in een ander WestCord Hotel overnachting

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder