Fletcher Hotel Restaurant Zuiderduin Stage Meewerkend horeca ondernemer
Jij bent onderdeel van ons team. Dus nee, niet de rotklusjes, maar juist alleen maar leuke dingen doen. Meewerken op beide F&B locaties, hotel van ontbijt tot diner, maar ook op een zonnige dag helpen op onze Beachclub, maar ook een stage bij de receptie behoort tot de mogelijkheden en vooral een leuke tijd hebben samen met het gehele team :) En ja, uiteraard gaan we je het een en ander bijleren, maar we gaan er vooral een leuke tijd van maken.
Naar wie zijn wij op zoek?
Receptie kan iedereen leren. Zolang jij enthousiast bent, en er zin in hebt, gaat het goedkomen.
Wat biedt het bedrijf?
€€€ wij bieden iedere stagiaire een mooie stagevergoeding. Zoals eerder gezegd ben je onderdeel van het team. Dus jij hebt net zoveel recht op een vergoeding, als de overige collega's hebben op salaris. Mocht je na je stageperiode zin hebben om te blijven hangen? Geen probleem, voor toppers hebben wij altijd plek. Een van onze collega's is ook als stagiaire begonnen. Ondertussen werkt ze fulltime, en heeft ze een vast contract verdiend.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat