Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Wijnbar Restaurant Eleven Wordt jij onze nieuwe stagiair(e) voor in de bediening?

Ben jij een enthousiaste BOL- of BBL-student met een passie voor gastronomie en wijn-spijs combinaties? Bij Eleven Wine & Food bieden we jou de kans om stage te lopen in een culinaire omgeving waar beleving centraal staat! Als stagiair(e) krijg je bij ons de kans om meer te ontdekken dan alleen bediening. Onder leiding van onze gastronoom en sommelier leer je alles over het creƫren van wijn-spijs combinaties, de ins-en-outs over wijnen en het adviseren hiervan.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste studenten met een interesse in gastvrijheid, die bereid zijn om nieuwe vaardigheden op te doen. Vind jij het interessant om meer ervaring op te doen in een omgeving waar een goed glas wijn en een goed diner centraal staat? Dan ben je bij ons op het juiste adres.

Wat biedt het bedrijf?

Wat maakt deze stage bijzonder? De kans om te werken met goede ingrediƫnten en wijnen en de begeleiding die jouw passie naar een hoger niveau kan tillen. Bij Eleven Wine & Food is er ruimte voor jouw creativiteit en eigen inbreng, want wij geloven dat ook wij van jou kunnen leren.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder