Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Wijnbar Restaurant Eleven Wordt jij onze nieuwe stagiair(e) voor in de bediening?

Ben jij een enthousiaste BOL- of BBL-student met een passie voor gastronomie en wijn-spijs combinaties? Bij Eleven Wine & Food bieden we jou de kans om stage te lopen in een culinaire omgeving waar beleving centraal staat! Als stagiair(e) bij Eleven Wine & Food krijg je de kans om ervaring op te doen in een gastronomische omgeving. Je leert niet alleen alle vaardigheden van het bedienen, maar ook de kunst van wijn-spijs combinaties. Onze ervaren sommelier staat klaar om zijn kennis met jou te delen, zodat jij een genoeg kennis krijgt over het creëren van de unieke wijn-spijs combinaties voor onze gasten én ook nog eens alles te weten krijgt over wijnen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste studenten met affiniteit voor gastvrijheid met interesse in gastronomie en wijn-spijs combinaties. We zoeken iemand die leergierig en proactief is en altijd onze gasten een goede service wil aanbieden.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jou als stagiair(e) een inspirerende leeromgeving waar je jezelf goed kunt ontwikkelen en waar je veel kunt leren. Je krijgt de mogelijkheid om te werken met een ervaren team, waarbij je ook je kennis kunt verbreden over wijn-spijs met dank aan onze sommelier. Ook krijg je natuurlijk de ruimte voor eigen initiatief en creativiteit, wie weet kunnen we ook nog wat van jou leren!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder