Zelfstandig werkend kok

De Tyd Tyd voor ontwikkeling bij Restaurant de Tyd.

Welkom bij Restaurant de Tyd! Wanneer jij als leerling het beste uit jezelf wil halen, dan zit je bij ons op je plek! Een werkdag begint met het opstarten van het apparatuur in de keuken en de voorbereidingen voor de lunch. Jij gaat helpen met het opmaken van de lunchgerechten, op aanwijzingen van jouw leermeester en collega's. Onze gerechten zijn een beleving en jij bent daar onderdeel van! Na de lunch ga je verder met de mise-en-place voor de avond en begeleiden we je in de processen en gaan we je veel leren. Eind van de middag staat er een lekkere maaltijd voor je klaar en schuiven we gezamenlijk aan. Gedurende de avond kun jij het geleerde in de praktijk brengen en draai je onder begeleiding en uiteindelijk zelfstandig de koude gerechten. En na een drukke avond is er altijd Tyd voor een gezellige sluitborrel. Maak jij tyd voor ''de Tyd''? We horen graag van je.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar gedreven leerlingen met passie voor het vak! Leerlingen die secuur en netjes kunnen werken, met oog voor detail. Je bezit een pro-actieve werkhouding en bent niet bang om fouten te maken, je bent er tenslotte om te leren.

Wat biedt het bedrijf?

Wanneer jij komt te werken bij Restaurant de Tyd, bieden wij je een plek in een jong, hecht en gepassioneerd keukenteam. Bij goed functioneren is er altijd plaats voor een vaste aanstelling. Ook gaan we geregeld leuke dingen doen met ons team, denk aan een borrel, bbq of bedrijfsuitje. Verder vinden wij het belangrijk dat de werk-privé balans in orde is en heb je altijd één weekenddag vrij.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder