Zelfstandig werkend kok

Zaal 4 Wil jij onderdeel zijn van de Zaal4-SQUAD en record op record breken? Dan moet je bij Zaal4 zijn!

Wil jij record op record verbreken? Dan moet je in onze keuken zijn! Het is een drukke omgeving, wat je de kans geeft om veel te leren! Je helpt met de mise & place en het (voor)bereiden van alle recepten. Je helpt mee tijdens de lunch en avondspits en met het afsluiten van de keuken. Afhankelijk van je eigen wensen en talenten zal je samen met je leermeester kijken op welke vlakken jij wil leren, maar één ding is zeker: Na het afronden van jouw stage weet jij hoe het is om recordbreker te zijn!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar mensen met passie voor het vak! Je moet hard kunnen werken en stressbestendig zijn. Leergierig maar bovenal een positieve instelling hebben. Echte doeners, die niet bang zijn om fouten te maken. Je bent er tenslotte om te leren!

Wat biedt het bedrijf?

Werken bij Zaal4 betekent werken in een jong, hecht team vol enthousiaste medewerkers. Wij bieden een gezellige werksfeer en gaan 2x per jaar iets leuks doen met het personeel. Doorgroeimogelijkheden, toekomstplannen of een vaste aanstelling zijn altijd bespreekbaar. Wij vinden het belangrijk om te kijken naar jouw wensen en talenten en deze altijd bespreekbaar te maken. Daarnaast vinden wij een goede werk-privébalans zeer belangrijk en daarom ben je altijd minimaal één weekenddag vrij.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder