Leidinggevende keuken

De Tyd Kom werken bij de Tyd, het leukste leerbedrijf van Wijchen!

Welkom bij Restaurant de Tyd! Wanneer jij als leerling het beste uit jezelf wil halen, dan zit je bij ons op je plek! Een werkdag begint met het opstarten van het restaurant en de voorbereidingen voor de lunch. Jij gaat helpen met het serveren van onze gasten, op aanwijzingen van jouw leermeester en collega's. Onze service is een beleving en jij bent daar onderdeel van! Na de lunch ga je verder met de mise-en-place voor de avond en begeleiden we je in de processen. De Tyd is een leerzame stage plek, wij maken van jou een echte gastheer/gastvrouw en leren wij jou alle kneepjes van het vak waaronder kennis over wijnen en cocktails. Eind van de middag staat er een lekkere maaltijd voor je klaar en schuiven we gezamenlijk aan. Gedurende de avond kun jij het geleerde in de praktijk brengen en draai je onder begeleiding en met je collega's een leuke avond diner! En na een drukke avond is er altijd Tyd voor een gezellige sluitborrel. Maak jij tyd voor ''de Tyd''? We horen graag van je.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar gedreven leerlingen met passie voor het vak! Leerlingen die secuur en netjes kunnen werken, met oog voor detail. Je bezit een pro-actieve werkhouding en bent niet bang om fouten te maken, je bent er tenslotte om te leren. We zijn op zoek naar mensen met een vlotte babbel, oog voor detail en positiviteit.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K2-W3 Begroot financiën
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

lees verder