De Tyd Kom de Tyd van je leven beleven bij restaurant de Tyd!
Welkom bij Restaurant de Tyd! Wanneer jij als leerling het beste uit jezelf wil halen, dan zit je bij ons op je plek! Een werkdag begint met het opstarten van het restaurant en de voorbereidingen voor de lunch. Jij gaat helpen met het serveren van onze gasten, op aanwijzingen van jouw leermeester en collega's. Onze service is een beleving en jij bent daar onderdeel van! Na de lunch ga je verder met de mise-en-place voor de avond en begeleiden we je in de processen. De Tyd is een leerzame stage plek, wij maken van jou een echte gastheer/gastvrouw en leren wij jou alle kneepjes van het vak waaronder kennis over wijnen en cocktails. Eind van de middag staat er een lekkere maaltijd voor je klaar en schuiven we gezamenlijk aan. Gedurende de avond kun jij het geleerde in de praktijk brengen en draai je onder begeleiding en met je collega's een leuke avond diner! En na een drukke avond is er altijd Tyd voor een gezellige sluitborrel. Maak jij tyd voor ''de Tyd''? We horen graag van je.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn op zoek naar gedreven leerlingen met passie voor het vak! Leerlingen die secuur en netjes kunnen werken, met oog voor detail. Je bezit een pro-actieve werkhouding en bent niet bang om fouten te maken, je bent er tenslotte om te leren. We zijn op zoek naar mensen met een vlotte babbel, oog voor detail en positiviteit.
Wat biedt het bedrijf?
Wanneer jij komt te werken bij Restaurant de Tyd, bieden wij je een plek in een jong, hecht en gepassioneerd. Bij goed functioneren is er altijd plaats voor een vaste aanstelling. Ook gaan we geregeld leuke dingen doen met ons team, denk aan een borrel, bbq of bedrijfsuitje. Verder vinden wij het belangrijk dat de werk-privé balans in orde is en heb je altijd één weekenddag vrij.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan