Leidinggevende bediening

Zaal 4 Wil jij deel uitmaken van onze SQUAD? Zaal4 is op zoek naar hardwerkende en leergierige leerlingen!

Welkom bij Zaal4! Wanneer jij stage komt lopen bij Zaal4, ga je leren hoe het is om in een wervelende horecazaak te werken. Zaal4 is een plek voor jong en oud, we zijn 7 dagen geopend en het is bij ons altijd druk! Afhankelijk van jouw opleidingsniveau en eigen persoonlijke doelen ga je samen met je leermeester aan de slag. Je leert alle ins en outs van ons bedrijf en uiteindelijk zal je volledig zelfstandig een wijk lopen. We hebben dagdiensten, avonddiensten en weekenddiensten. Deze zal je afwisselend werken om een volledig beeld van ons bedrijf te krijgen. Bij het afronden van je stage weet jij hoe het is om onderdeel te zijn van de Zaal4-Squad.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste, leergierige studenten met passie voor het vak en een positieve instelling! Je bent een echte doener en niet bang om fouten te maken, je bent er tenslotte om te leren!

Wat biedt het bedrijf?

Werken bij Zaal4 betekent werken in een jong, hecht team vol enthousiaste medewerkers. Wij bieden een gezellige werksfeer en gaan 2x per jaar iets leuks doen met het personeel. Doorgroeimogelijkheden, toekomstplannen of een vaste aanstelling zijn altijd bespreekbaar. Wij vinden het belangrijk om te kijken naar jouw wensen en talenten en deze altijd bespreekbaar te maken. Daarnaast vinden wij een goede werk-privébalans heel belangrijk en daarom ben je altijd minimaal één weekenddag vrij.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K3-W4 Begroot financiën
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder