Manager / ondernemer horeca

Dit Tis Sunsea Beachclub Sunsea Wijk aan Zee

De leerling gaat zich bezighouden met de Horeca bij de Beachclub. Hierin vallen de werkzaamheden voor het restaurant maar ook de events, bedrijfsuitjes en planningen hiervan.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student moet sociaal zijn, een teamplayer en organisatie is ook erg handig.

Wat biedt het bedrijf?

Beachclub Sunsea is een stralende plek aan het strand van Wijk aan Zee. Ons paviljoen, voorheen bekend als de Sunseabar, heeft sinds juli 2021 een nieuwe naam en een frisse start na een vreemde periode (Corona). Als stagiair bij Beachclub Sunsea zijn er tal van redenen waarom je hier je stage zou moeten lopen: Jaarrond Stages: We bieden jaarrond stages aan in verschillende vakgebieden, waaronder evenementen, bediening en keuken. Dit betekent dat je het hele jaar door de kans hebt om praktijkervaring op te doen en je vaardigheden te ontwikkelen. Energiek Team: Beachclub Sunsea heeft een jong en energiek team. Je zult werken met enthousiaste collega’s die gepassioneerd zijn over gastvrijheid en het creëren van een geweldige ervaring voor onze bezoekers. Shared Dining Concept: Beachclub Sunsea introduceert een nieuw shared dining concept, waarbij gasten de hele dag kunnen genieten van heerlijke gerechtjes van het formaat van een tussengerecht. Neem vooral contact op!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder