Restaurant Brasserie Klein Zwitserland Leuke sympathieke kok gezocht :-)
Er is een plaats vrijgekomen in mijn bedrijf doordat één van de twee BBL leerlingen heeft besloten bij een ander restaurant te gaan werken . 30 jaar geleden starten wij met de Brasserie en tot op heden koken wij op een "ouderwetse manier, met vers gemaakt soepen en sauzen, de ossenhaas en de Ribeye snijden we a la minute en de vers gemaakte soepen en sauzen zijn beroemd. Wij werken met een gezellig klein team in een knus kustdorpje. T' Zomer seizoen knallen met 75 couverts per dag en s' winters heerlijk high winen en Bourgondisch genieten van de chefs-special en de uitgebreide menukaart Alles is mogelijk bij klein Zwitserland, als de gasten iets speciaals willen eten of drinken, dat gaan we proberen dat te regelen. Ons team bestaat uit de chefkok, gastheer/sommelier, 2 gastvrouwen, eigenaresse /kok, parttimers. Als je nu instroomt is dit je leerbedrijf tot augustus 2025.
Naar wie zijn wij op zoek?
Een opgeruimd karakter en zin om te werken en veel te leren van ons klein Zwitserland team. Man of vrouw maakt echt niet uit, als je maar gezellig bent.??
Wat biedt het bedrijf?
Heel veel kennis op het gebied van zowel koken als bediening, wij leren jou nog echt het vak. Verder een goed salaris, fooi, reiskosten vergoeding, bedrijfskleding.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Met uitzicht op een vaste baan