Leidinggevende keuken

B&B Brasserie Villare Enthouistaste zelfstandige (leerling) kok gezocht met interesse in het vak

De leerling gaat meedraaien in de keuken en voert onder andere de volgende taken uit: -Hij/zij is verantwoordelijk voor alle werkzaamheden in de keuken -personeelsplanningen maken en de taken verdelen -menukaarten samenstellen en het inkoopbeleid regelt -Het aansturen van het personeel

Naar wie zijn wij op zoek?

-Zelfstandigheid -Sociaal -Leergierig -teamplayer -Creatief -communiceren -eigen iniatief durven tonen

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt de mogelijkheid om je zelfstandig te laten werken en je eigen draai eraan te geven en staat open voor nieuwe inzichten en ideetjes.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

lees verder