Zelfstandig werkend kok

De Arend "Culinaire Groei: Ontdek, Creëer en Straal in Onze Keuken"

Heb jij een ontembare passie voor koken en wil je je talenten in een restaurant laten schitteren? De Arend is de plek waar jouw culinaire avontuur begint! We zoeken een enthousiaste stagiair(e) die de geheimen van de restaurantkeuken wil ontdekken, van buffetten tot diners en evenementen. Je krijgt de kans om deel te nemen aan opwindende gelegenheden op verschillende locaties. Wacht niet langer en laat je culinaire dromen uitkomen bij De Arend, waar je de fijne kneepjes van het vak leert. Trek je koksbuis aan, slijp je messen en creƫer smaakvolle herinneringen met ons!

Naar wie zijn wij op zoek?

Passie voor koken, want echte liefde voor koken is de basis van alles. Nauwkeurigheid Teamspeler, want werken in een keuken betekent vaak samenwerken met andere koks en collega's. Stressbestendigheid Creativiteit Bereidheid om te leren

Wat biedt het bedrijf?

Als restaurantkok bieden we jou de kans om de volledige culinaire ervaring te ontdekken! In onze keuken bereid je gerechten voor diners en evenementen. Hier kun je zowel bestaande taken vervullen als ruimte vinden voor je eigen initiatief. We moedigen vragen en uitdagingen aan, en streven naar groeimogelijkheden binnen ons hechte team.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder