Zelfstandig werkend kok

Restaurant de Voortwisch Zelfstandige leerling kok gezocht

In de ochtend worden de werkzaamheden voor de dag gepland. Daarna gaan we starten met het maken van de mise en place. Ondertussen bereiden we lunchgerechten voor de gasten die komen lunchen en eventueel borrelgarnituur voor de gasten die lekker een drankje nuttigen op ons terras. Vanaf 17 uur open het restaurant en starten we met het maken van de dinergerechten die besteld worden van zowel de barkaart als van de restaurantkaart. De gerechten van de barkaart worden geserveerd als plateservice, deze maak jij in orde. De gerechten van de restaurantkaart worden geserveerd met bijpassend garnituur. Als alle tafels uitgegeven zijn, dan wordt het tijd om op te ruimen. De afwas moet zo nodig nog gedaan worden, de pannen worden door de koks schoongemaakt, de werkbladen en apparatuur wordt schoongemaakt. En dan.... zijn wel na een lange werkdag klaar en gaan we naar huis. De ene dag zal je de lunch mee draaien en de andere dag de volledige avondshift.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student die bij ons komt werken heeft oog voor detail, eigen initiatief en is creatief. We verwachten een flexibele en collegiale instelling.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een leuk, hecht team. Veel zelfstandigheid en mooie kaart om van te koken op een fantastische locatie

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder