Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Steakhouse Vivaldi

B1-K1 Werkt in de bediening B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit B1-K1-W10 Werkt met de kassa B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan B1-K1-W3 Ontvangt gasten B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit B1-K2 Bewaakt de voorraad B1-K2-W1 Controleert de voorraad B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op P2-K1 Bestelt en beheert de voorraad P2-K1-W1 Bestelt de voorraad P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad P2-K2 Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart P2-K2-W1 Verzamelt informatie P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart P2-K3 Geeft leiding en voert beheerstaken uit

Wat biedt het bedrijf?

WIE ZIJN WIJ: Steakhouse Vivaldi is al jaren een begrip in de Achterhoek en omstreken. Gerechten van WAT BIEDEN WIJ: - Een stageplek in het mooiste steakhouse van de Achterhoek - Leren van gepassioneerde en ervaren collega’s. - Afwisselende werkzaamheden zowel binnen als buiten de keuken - Regelmatig een feestje en veel gezelligheid

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder