Steakhouse Vivaldi
B1-K1 Werkt in de bediening B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit B1-K1-W10 Werkt met de kassa B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan B1-K1-W3 Ontvangt gasten B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit B1-K2 Bewaakt de voorraad B1-K2-W1 Controleert de voorraad B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op P2-K1 Bestelt en beheert de voorraad P2-K1-W1 Bestelt de voorraad P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad P2-K2 Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart P2-K2-W1 Verzamelt informatie P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart P2-K3 Geeft leiding en voert beheerstaken uit
Wat biedt het bedrijf?
WIE ZIJN WIJ: Steakhouse Vivaldi is al jaren een begrip in de Achterhoek en omstreken. Gerechten van WAT BIEDEN WIJ: - Een stageplek in het mooiste steakhouse van de Achterhoek - Leren van gepassioneerde en ervaren collega’s. - Afwisselende werkzaamheden zowel binnen als buiten de keuken - Regelmatig een feestje en veel gezelligheid
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring