Fletcher Hotel Restaurant De Zeegser Duinen Kok in een live cooking restaurant
Mise en place maken voor de werk dag , diner en lunch diensten draaien , ontbijt diensten draaien , schoonhouden van de werkplek, opruimen leveranciers
Naar wie zijn wij op zoek?
oog voor creativiteit , oog voor detail , schone werker, inzicht tonen en een goede smaak .......
Wat biedt het bedrijf?
een normale werkweek , goede leerschool ,mogelijkheid tot doorgroei in het bedrijf of concern. hecht team ,
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
lees verder