Kok

Fletcher Hotel Restaurant De Zeegser Duinen Kok in een live cooking restaurant

Mise en place maken voor de werk dag , diner en lunch diensten draaien , ontbijt diensten draaien , schoonhouden van de werkplek, opruimen leveranciers

Naar wie zijn wij op zoek?

oog voor creativiteit , oog voor detail , schone werker, inzicht tonen en een goede smaak .......

Wat biedt het bedrijf?

een normale werkweek , goede leerschool ,mogelijkheid tot doorgroei in het bedrijf of concern. hecht team ,

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder