Kok

De Koningsherberg Werken in een gezellig team

Ons team bestaat uit gezellige en gemotiveerde mensen. Je werkt in de keuken van een rustieke herberg met groot terras, restaurant en hotel met 10 kamers. We maken al onze soepen en sauzen en groentes zelf. Vlees wordt a la minute in roomboter uit de pan gebakken, niet via de steamer.

Naar wie zijn wij op zoek?

Eigen initiatief en inbreng wordt op prijs gesteld

Wat biedt het bedrijf?

De Koningsherberg biedt alle aspecten van de Horeca. Hotel, restaurant en café-lunch. Je mag op alle functies en afdelingen meewerken en ervaring opdoen. Dit gaat in overleg en hangt mede af van jou voorkeuren en interesses.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder