Hotel de Borgh
Meedraaien in de keuken, te beginnen met de a la carte mise en place werkzaamheden aan zowel koude/warme kant, tevens mag je meedraaien tijdens lunch en diner, het maken van hapjes en buffetten. En ook doen we regelmatig catering op locatie.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn een bedrijf met meerdere facetten dus creativiteit, stressbestendigheid en snel schakelen is een pré, Het is fijn als je goed overzicht kunt houden over je werk.
Wat biedt het bedrijf?
Wij zijn een bedrijf met een vast team met weinig verloop. Elke avond word er om 16.30 met het hele team gegeten om het vervolgens diner te gaan draaien. Je bent regelmatig een Weekend(dag) vrij. En met kerst en oud&nieuw zijn we gesloten. Ook hebben we een jaarlijks personeelsuitje.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan