Diner & Partyboerderij Het Wapen van Zoetermeer Zelfstandig meewerkend kok
Als leerling kok verricht je ondersteunende en voorbereidende werkzaamheden in de keuken en indien gewenst op andere afdelingen binnen het bedrijf. Je werkt op basis van eenvoudige aanwijzingen van de sous chef of chef kok. Bewerken van producten voor uitgifte, bereiden van gerechten volgens recept en planning, schoonmaken van de werkomgeving en apparatuur. Zorgvuldig en professioneel gebruik maken van middelen en apparatuur en signaleren van bijzonderheden of mankementen. Assisteren bij het ontvangen en opslaan van geleverde keukenproducten en het controleren van houdbaarheid en hygiƫne.
Naar wie zijn wij op zoek?
Inzet tonen, betrokkenheid, samenwerken, collegiaal, doorzettingsvermogen.
Wat biedt het bedrijf?
Bij het Wapen van Zoetermeer hebben we een team staan dat heel goed met elkaar overweg kan, waar iedereen elkaar helpt (van alle afdelingen) en er samen voor zorgt dat elk evenement weer een succes is. Wij zijn altijd op zoek naar leuke collega's die hier ook hun steentje willen bijdragen om het tot een nog groter succes te maken! Er heerst een prettige werksfeer, we respecteren elkaar en we gaan er met zijn allen voor!
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers