PuuRR aan de Dobbe Zelfstandig werkend kok
Ben je op zoek naar een leuke en leerzame stage binnen een hardwerkend en gezellig team én groeiend bedrijf? Ben jij die hardwerkende en nieuwsgierige student die graag nieuwe dingen wilt leren en zo mogelijk kan groeien? Bij PuuRR aan de Dobbe werken wij met een gezellig, gedreven en hecht team samen om elke dag weer onze gasten een onvergetelijke ervaring te geven. Samen gaan we elke dag voor het beste resultaat en staat gastvrijheid hoog bij ons in het vaandel. Ben je op zoek naar een leuke stageplek, maar niet bang om hard te werken en je schouders ergens onder te zetten? What you see is what you get. Zet jij je in voor het bedrijf, zetten wij ons in voor jou. Sluit dit aan bij jou persoonlijk en jouw wens voor een stageplek? Twijfel dan niet en neem contact met ons op!
Naar wie zijn wij op zoek?
Communicatief sterk, sociaal vaardig, heeft zijn/haar mondje bij zich, flexibel, geen 9 tot 5 mentaliteit, collegiaal, oog voor detail, gevoel voor het vak, humor, leergierig, niet bang om nieuwe dingen te proberen.
Wat biedt het bedrijf?
Wat bieden wij jou als stagebedrijf? Een hecht en gezellig team van jonge mensen. Een goede leerschool, veel kennis en handvatten voor het horeca vak. Doorgroeimogelijkheden voor de toekomst of binnen een van onze andere bedrijven. Wat je zelf in je stage investeert, investeren wij terug in jou.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers