Zelfstandig werkend kok

Restaurant Bo en Ro Passie voor koken

Draait volledig mee met de dagelijkse werkzaamheden in de keuken, jij helpt mee met de voorbereidingen en uitgifte. Wij doen aan live cooking, dat houdt in dat je letterlijk tussen de gasten aan het koken bent.

Naar wie zijn wij op zoek?

Het is belangrijk dat je passie hebt in wat je doet en leergierig bent. Oog voor detail en zelfstandigheid.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jou aan een plek waar je veel gaat leren, een hele nieuwe plek waar je gaat live koken, waarbij je tussen de gasten je talent kunt laten zien. Wij hebben een 4 daagse werkweek. Gevarieerde werk.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder