Zelfstandig werkend kok

Millstreet's Foodbar De vacature voor een potentiële horecaheld in de keuken!

Wij zijn een grote horeca onderneming met 2 locaties, doorgroeimogelijkheden, kans op een vaste aanstelling, gezellig en hecht team. www.millstreetsfoodbar.nl www.bijdenonnen.nl

Naar wie zijn wij op zoek?

Passie voor horeca en leergierig zijn. Jij bent minimaal 16 jaar; Je bent sociaal en weet van aanpakken.

Wat biedt het bedrijf?

Werken als leerling bij Millstreet's Foodbar of Bij de Nonnen is goed voor: Je portemonnee. Je salaris bepalen we in overleg, op basis van ervaring, leeftijd en aantal werkuren; Flexibele uren. Start, duur en uren zijn in overleg, afhankelijk van jouw opleiding; Je CV. Bij de Nonnen is een bekend restaurant in de regio en ook nog eens een erkend leerbedrijf! Je ontwikkeling. Jij wordt goed begeleid en kan bij ons veel professionele vakkennis opdoen; De eerste stap naar een (bij)baan. Wil jij na jouw stage bij ons in dienst treden? We bespreken graag de mogelijkheden; Personeelskortingen en -uitjes. Denk aan borrels, barbecue en personeelsuitje. Leuke collega’s. Ja, écht! Zij zullen jou met open armen ontvangen; Extra! Een tweede locatie(in overleg) op loopafstand om mee te kijken of hier ook ervaring op te doen!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder