Zelfstandig werkend kok

De Revolutie Zutphen Leerling kok BBL gezocht voor open keuken in Latijns-Amerikaans restaurant, doorgroeimogelijkheden!

Samen met jouw collega’s werk je als leerling kok vanuit onze prachtige open keuken; waardoor er veel contact is met de gasten. Samen zorgen jullie voor kwalitatief hoogwaardige maaltijden die met passie bereid worden. Wij werken zoveel mogelijk met verse producten. Je assisteert de koks waar mogelijk. De koks leren jou hoe gerechten te bereiden en kooktechnieken toe te passen. Graag zien wij terug wat jou beweegt om kok te worden. Wij zijn dan ook benieuwd naar jouw ideeën over onze gerechten. Jouw taken zijn onder andere; het assisteren van de koks, voorbereiden van ingrediënten, het samen schoonmaken en schoonhouden van de keuken en keukeninventaris, het op peil houden van de voorraad, leren werken volgens de HACCP-hygiëne, bestellingen leren doen en inkoop te verwerken waarbij je ook kijkt naar de keukenadministratie.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wil jij volgend schooljaar onze nieuwe collega worden? Wij zoeken iemand zoals jou om ons team te versterken. Als je interesse hebt, laat het ons weten! Wij zijn op zoek naar iemand die leergierig is, passie voor koken heeft en graag wil leren. Ook vinden wij jouw inbreng belangrijk, dus wij zien graag dat je met ideeën komt en jouw kwaliteiten laat zien binnen ons team.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een open keuken midden in het restaurant, waardoor er veel contact is met gasten. Er wordt gewerkt met mooie producten uit de Latijns Amerikaanse keuken met een uitgebreide kaart. Een keuken waar je je creativiteit in kwijt kan. Er is veel gezelligheid met collega s, ook buiten het werk om. Hoe ziet een werkdag bij ons eruit: Je begint om 14.00 uur samen met jouw collega met de voorbereidende werkzaamheden voor die dag. Denk hierbij aan het klaarmaken van de gerechten, zoals het wassen en snijden van de producten, het maken van sauzen en het voorbereiden van de soepen. Om 16.30 uur eten wij met z’n allen en om 17.00u gaat de keuken officieel open tot 22.00 uur. In de zomer periode start er één kok al eerder in verband met de lunch, welke dan ook als eerste stopt, zodat de dagen niet te lang worden. Iedereen heeft 2 dagen of meer per week vrij. Tijdens de lunch en het diner assisteer je de koks waar mogelijk. In het begin aan de koude kant en later ook aan de warme kant

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder