Zelfstandig werkend kok

Het Koelhuis Meedraaien in een professionele productiekeuken met nieuwe geavanceerde apparatuur? Leuk als je solliciteert bij Het Koelhuis in Zutphen!

Koken en leren in een gaaf industrieel pand! We organiseren allerlei events en bijeenkomsten, zowel zakelijk als privé. Dat betekent veel variatie in de keuken, van lunches, diners, buffetten tot high teas. Iedere vrijdag is ons Café open en help je mee gerechten van de kaart te bereiden. Verder leer je alles over werken volgens HACCP, inkoop, bestellingen en de administratie die bij een keuken hoort. Met het team werken we steeds aan nieuwe gerechten en receptuur en we vinden het leuk als je ook hieraan je bijdrage levert! Bezoek ook onze website www.hetkoelhuis.nl

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent leergierig en hebt passie voor je vak. Je bent enthousiast en flexibel ingesteld en hebt een goede werkhouding.

Wat biedt het bedrijf?

Een dynamische werkomgeving waar je veel kunt leren, waar geen dag hetzelfde is en een warm welkom in ons hechte team. Meerdere werknemers zijn via een stage bij Het Koelhuis komen werken. We moedigen groei en ontwikkeling aan en bieden de ons om door te groeien binnen Het Koelhuis. Samenwerken staat centraal: een succesvol event komt voort uit teamwork! Ontdek het werken in onze grote, gloednieuwe productiekeuken uitgerust met professionele apparatuur. Hoe gaaf is dat?

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Video Link

lees verder