Zelfstandig werkend bakker

Driekant Ambachtcentrum Driekant: grote kwaliteit in arbeidstrainingen, -begeleiding en biologische bakkersproducten

Driekant is een bedrijf met 2 vestigingen in Zutphen, waar brood en banket van biologische grondstoffen gemaakt en verkocht wordt. Driekant biedt mensen met een arbeidsbeperking arbeidstrainingen. Het gaat hierbij o.a. om een zeer diverse groep met verschillende beperkingen en mogelijkheden. Driekant zoek stagiairs met interesse in ontwikkelmogelijkheden van mensen uit de diverse doelgroepen. Stagiairs dragen actief bij aan de werk- en ontwikkelingsbegeleiding op de dagelijkse werkvloer. Daarbij is het belangrijk dat zij zich willen ontwikkelen tot initiatiefrijke en aandacht volle (assistent-) werkcoaches. Het gaat hierbij om stagiairs van MBO niveau 3 en 4 en HBO, waarbij het leren begeleiden van mensen een belangrijke plaats in de opleiding inneemt, zoals MMZ. De voorkeur gaat uit naar stagiairs die 2 tot 4 dagen per week gedurende een heel schooljaar meewerken. Ook stagiairs vanuit de bakkersopleidingen en vanuit de opleidingen voor vakexpert voeding zijn welkom.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student heeft werkelijke interesse in het vak van studie en wil zich ontwikkelen tot een zelfstandige en initiatiefrijke medewerker. De student wil leren, vragen en werken en stelt zich actief op in eigen leerproces en in het werk in ons bedrijf.

Wat biedt het bedrijf?

Driekant biedt een fijne werksfeer, goede werk- en stagebegeleiding en een enthousiast, veelzijdig en betrokken team. Als je houdt van een dynamische en leerzame stage, waarin je veel ervaring opdoet door mee te werken, is dit een mooie kans.

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
  • P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
  • P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder