Het Koelhuis Meedraaien bij een unieke evenementenlocatie waar geen dag hetzelfde is? Dat kan bij Het Koelhuis in Zutphen!
Ben je een enthousiaste student manager/ondernemer horeca met passie voor het vak? Zoek je een uitdagende stage waarin je je vaardigheden kunt ontwikkelen en direct kunt bijdragen aan verschillende evenementen? Dan is Het Koelhuis is d juiste stageplek voor jou. Als stagiair meewerkend horeca ondernemer krijg je bij ons de kans om aan diverse facetten binnen de horeca te werken. Je draait mee tijdens evenementen, helpt met de op- en afbouw, verwelkomt gasten als gastvrouw - of heer, loopt diners, draait bardiensten of zorgt voor het klaarzetten van buffetten. Geen dag is hetzelfde, dat is wat de stage bij Het Koelhuis zo leuk maakt. Er is veel ruimte om te ontdekken en krijgt een kijkje in het gehele proces van voorbereiding tot uitvoering. We organiseren allerlei events en bijeenkomsten, zowel zakelijk als priv. Dat betekent veel variatie in je stage!
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zoeken een teamspeler met een positieve, praktische instelling. Je hebt oog voor details en leert graag nieuwe vaardigheden. Je bent klantvriendelijk, flexibel en kunt oplossingsgericht denken. Events kunnen soms hectisch zijn, daarom is het ook fijn om naast je andere kwaliteiten een beetje stressbestendigheid mee te brengen.
Wat biedt het bedrijf?
Een dynamische werkomgeving waar je veel kunt leren, waar geen dag hetzelfde is en een warm welkom in ons hechte team. Meerdere werknemers zijn via een stage bij Het Koelhuis komen werken. We moedigen groei en ontwikkeling aan en bieden de ons om door te groeien binnen Het Koelhuis. Samenwerken staat centraal: een succesvol event komt voort uit teamwork!
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W3 Begroot financiën
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten