Kok

TwentySeven B.V. In een leuk jong team het vak in de horeca leren kennen

De gerechten van de kaart maken en de mise-en-place verzorgen

Naar wie zijn wij op zoek?

zorgvuldig kunnen werken, stressbestendig

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt de student een gezellig en vast team. Dat is voor ons zeer belangrijk. Verder biedt het bedrijf de student kans op doorgroeimogelijkheden en tegelijkertijd kans op een vaste aanstelling.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder