Zelfstandig werkend kok

Hotel Zwartewater B.V. Wij zijn op zoek naar een gedreven en gemotiveerde leerling zelfstandig werkend kok! Reageer snel!

De student maakt onderdeel uit van een vaste keukenbrigade, onder leiding van onze chefkok of souschefkok. De student krijgt een eigen leermeester toegewezen en leert alle facetten van de functie zelfstandig werkend kok.

Naar wie zijn wij op zoek?

Doorzettingsvermogen, betrokkenheid, collegialiteit en affiniteit met de horeca. Creativiteit en innovatie in de keuken wordt extra gewaardeerd.

Wat biedt het bedrijf?

Een uitstekende werkplek in een grote bereidingskeuken. Je maakt onderdeel uit van een vast, hecht en betrouwbaar team. Je hebt de mogelijkheid om een vast dienstverband te verdienen binnen de brigade van Hotel Zwartewater, na je opleiding.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder