Eet en Drinkerij De Stadskamer
Wij zijn een klein, gezellig en nieuw bedrijf. Gelegen in Hasselt Overijssel. Wij zijn 4 dagen geopend van woensdag tot en met zaterdag. Dat houd dus in elke zondag, maandag en dinsdag vrij. Wij hebben binnen plek voor 40 personen en buiten 50 personen. Wij hebben een klein team van 5 full timers en 3 part timers, hierdoor werk je vaak met de zelfde mensen en weet je aan wie je wat hebt. Wij doen lunch, borrel, diner en feestjes en partijtjes. Zo zijn wij voor alle gelegenheden de plek. Het gevoel wat wij willen geven is huiskamer gevoel, de plek waar iedereen samen kan komen in een ongedwongen zweer. Ons menu is een a la carte menu, met een niet al te grote kaart die we 2 keer in het jaar veranderen. Ook hebben we elke week wel gerechten buiten de kaart om, zo kunnen we met de tijd en producten van de seizoenen mee gaan.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers