Assistant Business Services

Discountershop / Kwaliteitslederwaren Stagiair Assistant Business Services (25724) - Dynamische Ondersteuning in Zakelijke Dienstverlening

Stagiair Assistant Business Services (25724) **Functieomschrijving:** Als Stagiair Assistant Business Services werk je mee binnen de zakelijke dienstverlening. Je ondersteunt diverse processen en zorgt voor een vlotte en efficiƫnte gang van zaken. Je bent communicatief vaardig en hebt een servicegerichte houding, waardoor je een belangrijke schakel vormt binnen het team. Deze stage biedt een uitstekende mogelijkheid om praktijkervaring op te doen in een dynamische werkomgeving. **Taken en verantwoordelijkheden:** - Treedt op als aanspreekpunt voor klanten en verzorgt zakelijke communicatie. - Verwerkt gegevens nauwkeurig en beheert verschillende informatiesystemen. - Werkt aan projecten binnen geld-, goederen- en informatiestromen. - Verricht facilitaire en logistieke werkzaamheden. **Profiel:** - Communicatief vaardig en klantgericht. - Nauwkeurig met oog voor detail. - Ervaren met computers en softwarepakketten. - Teamspeler met een proactieve houding.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken een enthousiaste stagiair met sterke communicatieve vaardigheden en een klantgerichte instelling. Je bent nauwkeurig, proactief en een teamspeler. Je hebt affiniteit met administratieve processen en kunt goed omgaan met verschillende softwarepakketten. Een positieve houding en de bereidheid om te leren zijn essentieel voor deze rol.

Wat biedt het bedrijf?

**Wat hebben wij te bieden?** Wij bieden een uitdagende stage binnen onze organisatie, waar je de kans krijgt om praktijkervaring op te doen en je vaardigheden verder te ontwikkelen. Je wordt onderdeel van een professioneel team dat jou ondersteunt en begeleidt tijdens je stageperiode. Daarnaast bieden we een dynamische werkomgeving waarin je kunt groeien, samenwerken en je netwerk kunt uitbreiden. We streven ernaar om jouw talenten te benutten en je de mogelijkheid te geven om waardevolle ervaring op te doen in de zakelijke dienstverlening.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht ondersteunende werkzaamheden in de zakelijke dienstverlening
  • P1-K1-W1 Voert facilitaire werkzaamheden uit
  • P1-K1-W2 Voert logistieke werkzaamheden uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder