Zelfstandig werkend kok

Bistro de Stadshoeve Wil jij je écht ontwikkelen? Wij bieden je ruimte om jezelf en je capaciteiten te leren kennen en te ontwikkelen!

Wij staan bekend als kleinschalige Bistro waarin we werken met veelal biologische producten en lokaal geproduceerd. Wij kopen basisproducten in die we zelf verder op bereiden. Een student heeft bij ons daarom ook de mogelijkheid om veel ervaring op te doen in het door ontwikkelen van een grondstof tot een gerecht. De lijntjes met de chef-kok, andere collega's en gast is kort waardoor de student directe feedback krijgt en hiermee snel zijn vaardigheden kan verbeteren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Afhankelijk van het leerjaar waar de student zich in bevindt verwachten we een bepaalde mate van zelfstandigheid, creativiteit en oog voor detail.

Wat biedt het bedrijf?

Als klein leerbedrijf bieden we een vertrouwde omgeving met direct contact met alle collega's. Een goede Werk/privé balans vinden we erg belangrijk. Je zult bij ons dan ook geen 50 uur in de week of meer draaien. Aangezien we een groeiend bedrijf zijn behoort de kans op een aanstelling zeker tot de mogelijkheden. Bij ons krijg je veel ruimte om met je passie aan de slag te gaan en jezelf verder te ontwikkelen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder