Bistro de Zoete Inval Ben jij beginnend horecaondernemer met leidinggevende kwaliteiten die zorgt voor een heerlijk service? Kom dan bij ons!
Na een inwerk periode waarin je het bedrijf leert kennen. kijken we waar je op dat moment in je opleiding zit. We gaan je bijbrengen hoe het restauratieve proces bij De Zoete Inval verlooopt. Van aanname tot vertrek, waarin een hoge mate van gastvrijheid met overzicht wordt gecombineerd. We gaan op de achtergrond de processen doornemen zoals wat er allemaal nodig is om een bedrijf te runnen. Hoe ga je leiding geven aan personeel, en wat is jouw rol in een goed lopend bedrijf.
Naar wie zijn wij op zoek?
Voor de niveau 4 opleidingen vragen wij een comminicatief vaardige student. 1 die werk ziet en problemen in oplossingen weet om te zetten. Het is het uitgangspunt om als leidinggevende te leren zien wat er gebeurt op de vloer, hierop positief te sturen en te leren evalueren met jouw leidinggevende.
Wat biedt het bedrijf?
De student creeert uiteraard zijn eigen mogelijkheden. Samen met de student zal er tijd zijn om opdrachten en werk volgens de voorschriften te doen. Daarnaast worden er altijd een aantal momenten gekozen om buiten de deur ook leveranciers te bezoeken. Afhankelijk van groei wordt er elke keer een grotere verantwoordelijkheid gegund aan de leerling, waardoor men op eigen moment eigen groei kan realiseren. Wanneer een mooi traject is bewandeld hebben wij altijd plek voor een goede nieuwe medewerker. Of de wens nu oproep of vast is zal op dat moment besproken worden. Daarnaast is er bij ons altijd mogelijkheid om je te ontwikkelen. In cursus, in ervaring, in uren. Eigenlijk is in overleg alles mogelijk.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan