Zelfstandig werkend kok

Café Restaurant Zalen De Mol Klinkt dit goed? Werken in de horeca én op zon- en feestdagen vrij zijn én af en toe ook op de zaterdagavond natuurlijk? Dat kan bij Restaurant Zalen De Mol. Bekijk onze nieuwe stageplekken!

Ben jij op zoek naar een leerbedrijf voor het schooljaar 2023/2024? De Mol heeft diverse leermeesters binnen het keukenteam die voor de juiste begeleiding zullen zorgen. Een leerplek bij De Mol in de keuken zal heel divers zijn. Het ene moment draai je de lunch of werk je mee aan een mooi buffet, het andere moment help je mee aan de catering of zorg je dat onze chauffeur snel zijn maaltijd krijgt waardoor deze weer aan de slag kan. Op zondagen én feestdagen ben je vrij. Daarnaast om beurten met je collega’s ook op zaterdag. Hoe leuk is dat! Functieomschrijving Je leert de vele verschillende kanten van de horeca binnen een gezellig en zeer ervaren keukenteam. Verder leer je werken met de HACCP-regels, een keukenmanagementsysteem tot het zelfstandig bereiden van een perfect gebakken rib eye. Met jouw talenten ga je de koks ondersteunen met de voorbereidingen en bereidingen van gerechten. Einde van je dienst? Dan zorg je samen met je collega’s voor een schone werkplek

Naar wie zijn wij op zoek?

Je kan verwachten dat je zowel zelfstandig als in teamverband gaat werken. Wij willen je alles leren , als jij dat ook wilt natuurlijk! Je start vanaf mei of september 2023 en volgt de opleiding tot (zelfstandig werkend) kok. • Je bent leergierig en enthousiast • Gastvrijheid, focus en doorpakken horen bij jou • Je bent iemand die niet bang is om de handjes flink te laten wapperen • Je hebt teamgevoel

Wat biedt het bedrijf?

Arbeidsvoorwaarden Alles is mogelijk, als je maar wilt. En wij willen jou! Dus wij bieden: Geld! Hoeveel? Passend bij het niveau van je opleiding en leeftijd • 25 vakantiedagen als je fulltime komt werken • Opleidingsmogelijkheden • Flexibele werktijden en geregeld een heel weekend vrij • Alle zondagen vrij • Alle feestdagen vrij • Om beurten ook de zaterdag vrij Word je enthousiast van het bovenstaande en alles wat je bij ons kunt leren? Ja?! Dan vragen wij je snel te solliciteren. Stuur een e-mail naar E: marietta@demol.org Restaurant Zalen De Mol T.a.v. Mevr. M. Teusink Heinoseweg 32 8026 PD Zwolle T 0529 401 332 Vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Emiel Koopman, chef kok. T 0529 401 332. Hij kan je van alles vertellen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder