De Librije Zelfstandig werkend kok en/of gespecialiseerd kok
Met passie en aandacht zorg jij voor perfect bereide gerechten. Samen met het frontoffice- en service team zorgen jullie voor een onvergetelijk verblijf voor de gasten. Wat wordt er van je verwacht? Je bent medeverantwoordelijk voor een vlekkeloos verloop van het servies. Dit doe je door een strakke en georganiseerde (voor)bereiding van gerechten/gedeelte van gerechten. De gerechten worden volgens recept en planning bereid en gepresenteerd. Oog op hygiƫne voorschriften en schoonmaak van keukenapparatuur en -machines behoren tevens tot je werkzaamheden. Ook assisteer je bij het ontvangen en opslaan van geleverde goederen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Interesse in het vak. Ambitie en passie. In een persoonlijk gesprek gaat men hier verder op in.
Wat biedt het bedrijf?
We zijn een dynamisch bedrijf, wellicht groei jij met ons mee en versterk je ons team.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers