Patissier

De Librije Zelfstandig werkend kok en/of gespecialiseerd kok

Met passie en aandacht zorg jij voor perfect bereide gerechten. Samen met het frontoffice- en service team zorgen jullie voor een onvergetelijk verblijf voor de gasten. Wat wordt er van je verwacht? Je bent medeverantwoordelijk voor een vlekkeloos verloop van het servies. Dit doe je door een strakke en georganiseerde (voor)bereiding van gerechten/gedeelte van gerechten. De gerechten worden volgens recept en planning bereid en gepresenteerd. Oog op hygiƫne voorschriften en schoonmaak van keukenapparatuur en -machines behoren tevens tot je werkzaamheden. Ook assisteer je bij het ontvangen en opslaan van geleverde goederen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Interesse in het vak. Ambitie en passie. In een persoonlijk gesprek gaat men hier verder op in.

Wat biedt het bedrijf?

We zijn een dynamisch bedrijf, wellicht groei jij met ons mee en versterk je ons team.

Wat ga je leren?

  • Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van patisserieproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van patisserieproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert en werkt patisserieproducten af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
  • B1-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • B1-K2-W2 Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
  • B1-K2-W3 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W4 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W5 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • B1-K2-W6 Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten

lees verder