Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Horeca Staatsman B.V. Afwisselende Stage met veel ruimte om te leren bij leuk bedrijf.

Werken voor De HorecaMannen in een mooi nieuw Grand Café in hartje Zwolle. Ruimte om te leren, werken in een hecht team van vakmensen die er samen voor gaan om het de gasten naar de zin te maken. We delen het gebouw met een hotel en hostel en er is altijd wel wat leuks te doen. Je werkt in een mooie omgeving met gasten die kwaliteit weten te waarderen. En: de beste leermeester van Zwolle en een mooi team. Je werkt volwaardig mee in het team en leert alle facetten van ons mooie vak.

Naar wie zijn wij op zoek?

Gastvrij, attent, en je houdt overzicht. Samen met je collega's maak je het onze gasten naar de zin. Je bent een echte teamspeler en bent niet te beroerd om je collega even te helpen. En je weet ook wanneer je hulp moet vragen, en dat krijg je dan ook. De betere horeca is een teamsport, en dat snap je als geen ander.

Wat biedt het bedrijf?

Goed werk, flexibele roosters, we zijn 7 dagen in de week open, van 10 tot 10, dus afwisseling in overdag en avond en regelmatig vrij in het weekend. Leuke collega's en een prachtige omgeving om in te werken. Ook doen we evenementen dus knallen leer je ook, van alles wat en geen dag is hetzelfde.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder