Valk Exclusief I Hotel Zwolle Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (25171) (3)
Taken en verantwoordlijkheden - Operationele werkzaamheden, waaronder het assisteren bij de opbouw van en bedienen tijdens recepties, feesten en partijen. Daaronder valt ook onze Live Cooking en brunch. Assisteren bij de opbouw, bedienen en verschonen van de vergaderzalen; - Het verwelkomen van de gasten, doorverwijzen naar de locaties, programma van het evenement door bespreken; - Het uitvoeren van mise en place activiteiten op dagelijkse basis; - Het volgen van richtlijnen met betrekking tot veiligheid, hygiƫne en HACCP;- Alle overige werkzaamheden die hier niet genoemd zijn, doch die logisch onderdeel van de functie uitmaken. Functie eisen: - Gemotiveerd, representatief, resultaatgericht, gastvrij en leergierig; - Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal; - Nauwkeurig in het nakomen van afspraken en oog voor detail; - Flexibele inzetbaarheid (dag/avond/weekenden en ook op de feestdagen).
Naar wie zijn wij op zoek?
Ben jij enthousiast, leergierig, houdt je van aanpakken en een echte teamplayer? Dan zijn wij opzoek naar jou!
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden jou een leerjaar waar je wordt meegenomen in alle facetten die van toepassing zijn bij een goede gastheer/gastvrouw.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat