Kok

Cafe brasserie Nationaal Gemotiveerde stagiaire/ leerling gezocht

Meewerken met opstart van de keuken, maken van mep. Uitvoeren van specifieke taken en recepturen onder begeleiding van Leermeester, souschefs

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een gemotiveerder leerling/ stagiaire die we de fijne kneepjes uit de klassieke keuken met moderne invloeden kunnen leee

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf bied naast een stage ook evt werkplek aan. Als onderdeel van een grote horeca groep valt daarnaast ook nog kleine substages te houden in bv een grote patisserie keuken.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder