Manager / ondernemer horeca

De Sushimeisjes Prins Hendrikstraat Word jij onze nieuwe manager na je stage?

Hoi studenten! De Sushimeisjes is al enkele jaren een erkend leerbedrijf voor horecaopleidingen. We vinden het belangrijk dat jij je snel thuis voelt binnen onze familie cultuur! Daarom investeren we in een goede onboarding en stellen we samen een persoonlijk leerplan op voor een van de functies binnen ons bedrijf. We leiden zowel keuken- als bedieningspersoneel op naar verschillende niveaus. Je bent daarom bij ons nooit uitgeleerd. Als manager word je opgeleid in de keuken & zorgen we dat je daarnaast voldoende kennis krijgt van de voorkant om zo optimaal leiding te leren geven. We lichten dit graag toe in een kennismakingsgesprek!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat vragen we van jou? Een leergierige houding, een gezellig praatje tijdens het werk en vooral veel motivatie om het beste uit jezelf te halen. Het liefst werk jij 2 tot 3 dagen in de week (waarvan minimaal 1 weekenddag).

Wat biedt het bedrijf?

Kans op een vast contract, veel doorgroeimogelijkheden, werken in een gezellig & hecht team waarmee we veel met elkaar optrekken, ruimte voor eigen in breng en ideeën enz.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder