Manager / ondernemer horeca

Ibis Den Haag City Centre Stage Sales & Reserveringen

Wil jij graag alles leren op gebied van Sales & Reserveringen? Dan is dit de stage voor jou! Samen met onze Reservations Coördinator ga je je voor Novotel Den Haag City Centre aan de slag met het aannemen en verwerken van zowel individuele en groepsreserveringen. Het maken van offertes en het verzorgen van overzichten en rapportages horen ook bij je werkzaamheden. Je hebt niet alleen een belangrijke rol richting je collega’s, maar ook zeer frequent contact met de gasten. Met behulp van jouw servicegerichtheid, goede sociale en communicatieve vaardigheden, mbo denk- en werkniveau en jouw professionele houding gaan bovenstaande werkzaamheden jou goed af.

Naar wie zijn wij op zoek?

Voor deze functie zoeken we iemand die zelfstanding kan werken, oog voor detail heeft en goed is in multitasking. Daarnaast zoeken wij iemand die de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst, zowel schriftelijk als mondeling.

Wat biedt het bedrijf?

Als je Ibis Den Haag City Centre komt versterken zijn dit je rewards: - Stagevergoeding van € 750,- bruto per maand (op basis van een fulltime stage) - Lekkere lunch of diner gemaakt door een van onze collega's - Om een goed beeld te krijgen van het hele hotel ga je op iedere afdeling cross-training - Korting op hotels wereldwijd!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder